Breaking News

Breaking News

Dănuț Bădău nu mai este președintele PNL Pucioasa

Feb 15, 2014

,,Decizia Biroului Permanent Teritorial al PNL Dâmbovița de demitere din funcția de președinte al organizației PNL Pucioasa a domnului Dănuț Bădău și dizolvarea Biroului Politic Local al PNL Pucioasa rămâne definitivă.

Curtea de Arbitraj a PNL a analizat contestația formulată de domnul Dănuț Bădău, iar prin hotărârea numărul 11 din 13 februarie 2014, a stabilit ca Decizia Biroului Permanent Teritorial al PNL Dâmbovița este una de natură organizatorică, nu de natură disciplinară, pentru a fi supusă analizei Curții de Arbitraj a PNL. Aceeași situație se întregistrează și în ceea ce privește contestația deciziei de dizolvare a Biroului Politic Local al PNL Pucioasa.

Astfel, deciziile Biroului Politic Teritorial al PNL Dâmbovița rămân definitive.

Biroul Permanent Teritorial al PNL Dâmbovița l-a desemnat prin vot, în unanimitate, pe Ciprian Iacob să ocupe funcția de președinte interimar al PNL Pucioasa, cu mandatul de a organiza un nou Birou Politic Local.

Facem mențiunea că nici domnul Dănuț Bădău și nici membrii Biroului Politic Local al PNL Pucioasa nu și-au pierdut calitatea de membri PNL, ci doar funcțiile politice deținute,,.

Biroul de presă al PNL Dâmbovița

Actualitate, Local, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,