Breaking News

Dănuț Bădău nu mai este președintele PNL Pucioasa

Feb 15, 2014

,,Decizia Biroului Permanent Teritorial al PNL Dâmbovița de demitere din funcția de președinte al organizației PNL Pucioasa a domnului Dănuț Bădău și dizolvarea Biroului Politic Local al PNL Pucioasa rămâne definitivă.

Curtea de Arbitraj a PNL a analizat contestația formulată de domnul Dănuț Bădău, iar prin hotărârea numărul 11 din 13 februarie 2014, a stabilit ca Decizia Biroului Permanent Teritorial al PNL Dâmbovița este una de natură organizatorică, nu de natură disciplinară, pentru a fi supusă analizei Curții de Arbitraj a PNL. Aceeași situație se întregistrează și în ceea ce privește contestația deciziei de dizolvare a Biroului Politic Local al PNL Pucioasa.

Astfel, deciziile Biroului Politic Teritorial al PNL Dâmbovița rămân definitive.

Biroul Permanent Teritorial al PNL Dâmbovița l-a desemnat prin vot, în unanimitate, pe Ciprian Iacob să ocupe funcția de președinte interimar al PNL Pucioasa, cu mandatul de a organiza un nou Birou Politic Local.

Facem mențiunea că nici domnul Dănuț Bădău și nici membrii Biroului Politic Local al PNL Pucioasa nu și-au pierdut calitatea de membri PNL, ci doar funcțiile politice deținute,,.

Biroul de presă al PNL Dâmbovița

Actualitate, Local, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,