Breaking News

Dispreţul faţă de cetăţeni – marcă înregistrată la Primăria Târgovişte

Feb 05, 2014

Drept răsplată pentru că şi-a plătit în avans taxele şi impozitele locale, Mariana D., pensionară, a pierdut deja 160.000 de lei . Mai grav, în cazul în care funcţionarii Primăriei Târgovişte o vor trata în continuare cu nesimţ şi dispreţ, va pierde aceeaşi sumă în fiecare lună.

Despre ce este vorba? Pentru a beneficia de bonificaţia de 10%, doamna în cauză a mers la Servicul Taxe şi Impozite unde a achitat aproape trei milioane de lei, reprezentând impozitul integral pe locuinţă şi plata în avans, pe tot anul ,a taxei de habitat. Din pricina unui funcţionar al Primăriei care nu şi-a făcut treaba,Mariana D. a primit factura de la Electrica pe care a fost inclusă şi taxa de habitat pe ianuarie, deşi, repetăm, această taxă a fost achitată în primele zile ale anului. La casieria Electrica nu i-a fost acceptată decât plata integrală a facturii iar de la Primăria Târgovişte, un alt funcţionar nesimţit şi incompetent a trimis-o înapoi la Electrica.

Nervi, timp şi bani cheltuiţi pe drum, într-o perioadă în care în Târgovişte se circulă sub orice critică. Este răsplata administraţiei Boriga, pentru eforturile acestei doamne, care a adunat ban cu ban din pensia mică pe care o are, să îşi plătească dările la primărie.

 

Actualitate, Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: