Breaking News

Trei miniștri și doi europarlamentari la inaugurarea clubului PSD Dâmbovița

Feb 14, 2014

Clubul Social Democrat vă invită vineri, 14.02.2014, la inaugurarea sediului, eveniment care va avea loc la ora 13:30 la Cafeneua TABIET din Centrul Istoric al Municipiului Târgoviște, Str. Alexandru Ioan Cuza, Nr 21-24. Inaugurarea va fi urmată de o conferință de presă la care vor participa reprezentați ai Partidului Social Democrat, care va avea loc la Centrul Cultural Aninoasa la ora 16:00.

La acțiune vor participa Ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, deputatul de Dâmbovița Rovana Plumb,  Mihnea Costoiu, Ministrul pentru Cercetare Științifică și Cercetare Tehnologică. De asemenea vor fi prezenți la evenimentul coordonat de către directorul de programe al Clubului Social Democrat Dâmbovița Andrei Plumb europarlamentarii Corina Crețu și Viorica Dăncilă. Nu în ultimul rând la eveniment nu va lipsi Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al  PSD și coordonatorul Clubului Social Democrat la nivel național.

De asemenea și-au anunțat prezența Doina Pană, ministru delegat pentru dialog social și deputatul Dan Tudorache, de la comisia de politică externă a camerei deputaților.

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,