Breaking News

Județul Dâmbovița poate să conteze pe ministrul Rovana Plumb

Feb 18, 2014

Cu prilejul lansării Clubului Social Democrat, ministrul mediului – Rovana Plumb, și-a oferit, necondiționat, întregul sprijin pentru Dâmbovița. Iată câteva dintre declarațiile făcute, în acest sens:

,,Creșterea economică de 3,3%, față de 2,8 % pe care am preconizat-o, a condus și la beneficii sociale – s-au majorat salariile, pensiile și avem, în continuare, acest obiectiv. Vrem să scădem impozitele și taxele celor cu venituri mici. Acesta este obiectivul nostru în perioada imediat următoare. Avem un program clar pentru sectorul privat – un proiect care să asigure predictibilitate, astfel încât să putem să avem creștere economică și beneficii sociale. Toate obiectivele din programul de guvernare vor fi duse la îndeplinire prin USL. Trebuie să continuăm în acest fel!

Vă rog să contați pe mine! Am discutat cu dl. președinte Adrian Țuțuianu, cu dl.prefect și ceea ce pot, din punct de vedere al finanțării prin POS Mediu să ajut Dâmbovița, o vom face. Am încheiat zilele trecute finanțări în anumite comune. Am acum în obiectiv finanțarea pentru canalizare în comuna Buciumeni. Vom continua acest lucru. Prin Banca Mondială sunt câteva comune care vor primi finanțare, pentru realizarea infrastructurii de apă uzată.

Vă rog să contați pe mine, pe membrii echipei PSD-USD din Guvernul Ponta, pe dl președinte Victor Ponta, pe premierul Victor Ponta care este inteligent și care acționează, prin viziunea pe care o are, în așa fel încât românii să ducă o viață mai bună și să putem să ne războim și să luptăm împotriva abuzurilor regimului Băsescu.

Aceasta este ținta noastră și nu orgoliile dintre diferite persoane. Vrem să mergem înainte, pentru români și pentru România!,,

Actualitate, Local, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: