Breaking News

Lucrări la infrastructura rutieră a judeţului în perioada 10 – 16 februarie 2014

Feb 08, 2014

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în perioada 10 – 16 februarie 2014, va efectua prin SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA(LDP) activităţi de îndepărtare a zăpezii şi combatere a poleiului pe drumurile judeţene în cadrul campaniei 2013-2014.

NOTĂ: ATENŢIE! BULETIN RUTIER

1. Sectorul de drum DJ 713 de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă este închis circulaţiei publice în perioada de iarnă având lucrările de reabilitare şi modernizare nefinalizate. Accesul în Platoul Padina se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera

2. Pe toate sectoarele de drumuri judeţene se circulă în condiţii de iarnă.

Facem următoarele recomandări pentru participanţii la trafic:

- Se va circula cu autoturisme verificate tehnic şi echipate corespunzător pentru sezonul rece.

- Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificaţia „ drum cu denivelări”,adaptându-se viteza la starea părţii carosabile.

- În zonele în care se execută activităţi specifice de iarnă se va circula cu atenţie sporită şi se vor respecta semnificaţiile indicatoarelor rutiere şi totodată indicaţiile responsabililor cu dirijarea circulaţiei.

- Se vor evita depăşirile în zonele înguste şi pe sectoarele cu lunecuş.

- Transportul de marfă şi călători se va efectua cu autovehicule verificate tehnic şi echipate corespunzător pentru sezonul rece.

- Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de teren echipate cu anvelope de iarnă şi dispozitive antiderapante. De asemenea recomandăm a nu se face deplasări în această zonă în perioadele în care sunt cantităţi importante de precipitaţii sub formă de zăpadă, lapoviţă sau ploaie.

- Recomandăm atenţie sporită în zonele cu drum îngustat şi unde există posibilitatea de dislocare a unor bolovani din versanţi, respectiv la: km 7,4; km 11,8;

km 14; km 24,6; km 25,9.

- Drumul asfaltat de pe malul stâng al lacului Bolboci, aflat în proprietatea ROMSILVA, este închis circulaţiei publice.

- Se va circula de asemenea cu atenţie pe sectorul pietruit de circulaţie de pe malul drept al lacului Bolboci, pentru evitarea producerii unor accidente grave de circulaţie datorită lunecuşului, poleiului şi a unor zone afectate de alunecări de teren.

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,