Breaking News

Breaking News

Programul lucrărilor efectuate la infrastructura rutieră a judeţului în perioada 16 – 22 februarie 2014

Feb 15, 2014

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în perioada 16 – 22 februarie 2014, va efectua prin SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA(LDP) activităţi de îndepărtare a zăpezii şi combatere a poleiului pe drumurile judeţene în cadrul campaniei 2013-2014.

 

NOTĂ: ATENŢIE! BULETIN RUTIER

Sectorul de drum DJ 713 de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă este închis circulaţiei publice în perioada de iarnă având lucrările de reabilitare şi modernizare nefinalizate. Accesul în Platoul Padina se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera.

Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări: DJ 720 A Răţoaia – Mărceşti, DJ 503 limita judeţ Teleorman – Şelaru; Fierbinţi – limita judeţ Argeş, DJ 711 A Serdanu – Potlogi, DJ 701 Pasaj Autostradă – Corbii Mari, DJ 721A DN7-Sperieţeni, DJ 659 limita judeţ Argeş – Şelaru, DJ 701B Ciocăneşti – Crevedia.

Facem următoarele recomandări pentru participanţii la trafic:

- Se va circula cu autoturisme verificate tehnic şi echipate corespunzător pentru sezonul rece.

- Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificaţia „ drum cu denivelări”,adaptându-se viteza la starea părţii carosabile.

- În zonele în care se execută activităţi specifice de iarnă se va circula cu atenţie sporită şi se vor respecta semnificaţiile indicatoarelor rutiere şi totodată indicaţiile responsabililor cu dirijarea circulaţiei.

- Transportul de marfă şi călători se va efectua cu autovehicule verificate tehnic şi echipate corespunzător pentru sezonul rece.

- Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de teren echipate cu anvelope de iarnă şi dispozitive antiderapante. De asemenea recomandăm a nu se face deplasări în această zonă în perioadele în care sunt cantităţi importante de precipitaţii sub formă de zăpadă, lapoviţă sau ploaie.

- Recomandăm atenţie sporită în zonele cu drum îngustat şi unde există posibilitatea de dislocare a unor bolovani din versanţi, respectiv la: km 7,4, km 11,8, km 14, km 24,6, km 25,9.

- Drumul asfaltat de pe malul stâng al lacului Bolboci, aflat în proprietatea ROMSILVA, este închis circulaţiei publice.

- Se va circula de asemenea cu atenţie pe sectorul pietruit de pe malul drept al lacului Bolboci, pentru evitarea producerii unor accidente grave de circulaţie datorită lunecuşului, poleiului şi a unor zone afectate de alunecări de teren.

Fără categorie

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: