Breaking News

Ministrul secretar de stat Codrin Scutaru şi Laurenţiu Rebega, în vizită de lucru în Dâmboviţa

Feb 13, 2014

Ministrul secretar de stat în Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Codrin Scutaru, a răspuns solicitării deputatului PC Georgică Dumitru şi a efectuat o vizită de lucru în Dâmboviţa, însoţită de Laurenţiu Rebega, cel de al doilea candidat al PC pe lista Uniunii Social Democrate pentru alegerile europarlamentare.

Primul obiectiv a fost Căminul de bătrâni Mereni- comuna Conţeşti, unde este în stadiu avansat de execuţie un proiect de reabilitare şi extindere, cu o valoare de 3,7 milioane de lei, din care 2,43 milioane de lei fonduri europene alocate prin Programul Operaţional Regional.

A urmat vizitarea locaţiei în care au fost mutaţi provizoriu bătrânii de la Mereni. Codrin Scutaru şi Laurenţiu Rebega s-au interesat de condiţiile care le-au fost asigurate pe perioada lucrărilor şi au promis tot sprijinul necesar pentru ca proiectul de extindere şi reabilitare să fie gata la termen.

Următoarea acţiune inclusă în program a avut loc la Voineşti, unde candidatul PC pentru un loc în Parlamentul European s-a simţit în largul său, având o solidă experienţă în domeniul agricol. Laurenţiu Rebega s-a adresat celor peste 100 de pomicultori prezentând câteva teme de mare interes: finanţarea programelor de reconversie a livezilor, asocierea “care nu înseamnă o întoarcere în timp ci acces facil la fondurile europene şi scăderea costurilor de producţie”. A fost un dialog în ambele sensuri, pomicultorii vorbind la rândul lor despre aşteptările pe care le au de la Ministerul Agriculturii şi reprezentanţii României în Parlamentul European .

Concluzionând, preşedintele PC dâmboviţa, dpt. Georgică Dumitru, a spus că “a fost o acţiune benefică, o continuare a demersurilor pe care le-am făcut pentru a aduce în Dâmboviţa membri ai guvernului, oameni care să susţină proiectele de dezvoltare a judeţului. Cum este şi cazul celei mai noi iniţiative, privind trecerea Staţiunii Pomicole Voineşti în administrarea Consiliului Judeţean. ”

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: