Breaking News

Mulţi primari au dezbătut în lipsă PATJ-ul

Feb 07, 2014

Anticipând probabil absenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, numeroşi primari au tras chiulul şi de la dezbaterea programată joi dimineaţă, pe marginea Planului de Amenajare Teritorială a Judeţului. Un dezinteres totuşi destul de greu de explicat având în vedere că documentul devine obligatoriu după adoptare, la fel şi în ceea ce îi priveşte pe parlamentarii de Dâmboviţa, absenţi nemotivaţi. Dintre aceştia din urmă, au participat la discuţiile mediate de vicepreşedintele CJD Jean Marinescu numai senatorul Valentin Calcan şi deputaţii Radu Popa, Georgică Dumitru şi Ion Stan.

Dincolo de problematica abordată, aplicat, serios şi în mare măsură cu profesionalism, în cazul celor mai multe dintre secţiunile PATJ, am consemnat şi poticneala reprezentantului unui SRL responsabil de „Cadrul Natural”, care n-a fost în stare să vorbească liber şi a avut nevoie să se inspire din hârţoage chiar şi atunci când a enumerat judeţele aflate în componenţa Regiunii Sud Muntenia.

O frază memorabilă am reţinut şi în cazul arhitectului şef al judeţului, Dumitru Barbu:”Tot ce se doreşte a se spune, faceţi scris!”

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,