Breaking News

Ninel, călare pe val

Feb 16, 2014

Chiar dacă, la origine, a fost un val de rahat, pentru Ninel Gheorghe Cimpoacă valul rămâne val şi el e sus pe creastă. În Vinerea Mare i-a fost dat să îşi pună semnătura pe un contract de 30 de milioane de lei şi, cu puţin noroc, într-o lună va reedita isprava, slugă credincioasă frântă de la mijloc, gata să pună degetul contra promisiunii câtorva oscioare.

În rest, nicio noutate de la Compania de Apă: Directorul general interimar Ninel Cimpoacă se înţelege de minune cu directorul tehnic Cimpoacă Ninel şi amândoi sunt nedespărţiţi,mai ceva decat siamezii, de Nelu Ponorică, şi acesta cu dublă…personalitate, că despre responsabilitate nu încape vorbă. Câte o umbră de supărare mai vine doar de la Babeu, “rebelul” cam slobod la gură în ultima vreme,pus sa plateasca oalele sparte, ori Eugenia Poenaru, directorul economic recalcitrant, care a făcut nazuri şi n-a semnat “ca primarul” facturile unor pupincurişti.

Linişte totală şi dinspre cele două comisii de anchetă privitoare la incidentul de la Aninoasa, că doar n-or să se deranjeze reciproc Ponorică şi Cimpoacă, iar paguba totală- câteva miliarde bune de lei- va fi suportată tot din buzunarul cetăţenilor.

Cam astea ar fi noutăţile de la Compania- vacă de muls, de grija căreia nu mai poate toată şefimea judeţului.

Editorial

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,