Breaking News

PESTE 100 DE SOLICITĂRI DE MODIFICARE A ACTELOR DE IDENTITATE ÎN GURA OCNIȚEI ȘI BĂLENI

Feb 06, 2014

Direcția Publică Comunitară de Evidență a Persoanelor a răspuns solicitărilor de modificare a actelor de identate a Direcției de Asistență Socială Dâmbovița pentru Centrul de Servicii Comunitare Sf. Andrei Gura Ocniţei – serviciul Locuinţe Protejate, precum și Primăriei comunei Băleni. Iată care sunt rezultatele acestei acțiuni.

La Gura Ocniței, au fost preluate 26 de cereri pentru aplicarea vizei de reşedinţă şi 9 cereri pentru eliberarea actelor de identitate, pentru persoanele instituţionalizate la această instituţie – persoane cu dizabilităţi, greu deplasabile şi fără venituri.

La Băleni, acțiunea s-a bucurat de implicarea factorilor locali – primar, secretar şi funcţionari ai primăriei, poliţişti de la Postul de poliţie comunal. Au fost preluate 64 cereri pentru eliberarea actelor de identitate, cereri care au fost deja procesate în perioada 04.-05.02.2014.

Toate actele de identitateurmează să fie eliberate cetăţenilor în termenul cel mai scurt.

Următoarea acţiune de acest fel va fi organizată în data de 07.02.2014, în comuna Cornăţelu, pentru a pune în legalitate persoanele cu acte de identitate expirate din această comună.

Actualitate, Administrație, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: