Breaking News

Primăria Târgovişte transformată în SRL electoral

Feb 04, 2014

Timp de două zile, Sala de Căsătorii din Corpul B al Primăriei Târgovişte va fi transformată în pseudo-cabinet de oftalmologie, unde târgoviştenii- susţin organizatorii, vor beneficia de un control gratuit pentru testarea vederii. O acţiune binevenită, în aparenţă, pentru cei săraci, fiind însă cunoscută şi apetenţă majorităţii românilor – implicit a concitadinilor, pentru tot ce se oferă pe degeaba.

Nu este nici prima şi nici ultima dată când autoritatea publică municipală se face părtaşă la o asemenea “afacere”, câştigul fiind evident. Dar nici pe departe pentru toţi:Câştigă în primul rand primarul Boriga, în prag de campanie electorală, pentru că – în percepţia publicului nu prea atent ori şcolit- ar aduce specialiştii care vor presta gratis.

Câştigă clienţi şi au parte de publicitate moca, plus un spaţiu generos şi ultracentral, cei care deţin business-ul cu ochelari la 200 lei bucata. Nu este însă clar ce vor câştiga târgoviştenii cu vederea mai slabă: Ba se vorbeşte despre consultaţii gratuite, ba despre un control gratuit pentru testarea vederii, ceea ce nu este aceeaşi mâncare de peşte. Controlul este realizat de un optometrist iar pentru o consultaţie este nevoie de un medic oftalmolog, ceea ce iarăşi înseamnă un semn de întrebare în contul organizatorilor. N-ar fi deci de mirare ca amatorii de chilipiruri să ajungă să plătească mai mult decât face, dar numai după de vor lua caimacul neamurile ori pilele salariaţilor din primărie, înscrise peste rând ,cum s-a intamplat de fiecare data!.

 

Editorial

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: