Breaking News

Schimb de replici dure între deputatul Florin Popescu și Adrian Țuțuianu

Feb 28, 2014

Într-o recentă emisune TV, difuzată de un post local, deputatul Florin Popescu a făcut afirmații dure la adresa liderului PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Reacția acestuia din urmă, nu a întârziat să apară. Așadar, în ultima conferință de presă a partidului, replica a venit promt:,, Eu nu prea înțeleg dacă domnul Florin Popescu, deputat redistribuit în Parlamentul României, mai are toate țiglele pe casă sau dacă l-a apucat disperarea și a început să înjure în stânga și în dreapta ca ultimul golan. Pentru că ăsta e comportamentul – de huligan, nu de om politic serios. Asta, probabil că s-a apucat în ultima vreme să crească porci și cred că ar fi mai bine să-i zicem de astăzi, nu Florin Popescu, ci Lică Sămădăul. Îl anunț astăzi, public, că am să-i fac plângere penală pentru modul în care a derulat contractul de la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi. Să explice procurorilor DNA cum a atribuit lucrarea unei societăți care, de fapt, era o asociație familială, adică o firmă de familie din Italia și în ce condiții prietenul lui – Dinu Bogdan – a primit în antrepriză majoritatea lucrărilor.

Am să-i fac plângere penală pentru modul în care a atribuit lucrările din cadrul POS Mediu la Titu și Găești. Să le explice dl Florin Popescu instituțiilor statului cum același Dinu Bogdan, prin firma lui, a ajuns subcontractor și cum au reușit să dispară din România 140 de miliarde de lei fără să se fi făcut vreo lucrare.

Am să sesizez instituțiile statului pentru afacerile derulate prin intermediari cum sunt Matei Cristian – cel care a cumpărat cabanele de la Romsilva pentru Florin Popescu și care a cumpărat zeci, sute de hectare de pădure în zona montană înaltă a județului Dâmbovița, care este și titularul dreptului de proprietate în acte pentru pădurile care se taie masiv în comuna Runcu. Beneficiarul acestor afaceri veroase este Florin Popescu.

Am să sesizez instituțiile statului cu privire la implicarea lui Florin Popescu în construcția, pe fonduri europene, a spațiului de depozitare a fructelor de la Voinești și implicarea firmei Procor, ca și constructor, la acest obiectiv de investiții. Acestea sunt primele. Și îi spun așa domnului Lică Sămădăul: va veni și vremea când va fi mai puțin protejat de instituțiile statului.

Să-i mai dau o veste bună: mă apuc să scot toate contractele de lucrări publice derulate din 2005 până în 2012 la Consiliul Județean și voi da publicității toate lucrările pe care le-a avut în subantrepriză cu sesizarea instituțiilor statului, inclusiv ANI, pentru că eu cred că este o situație de grav conflict de interese,,.

Actualitate, Flash, Local, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,