Breaking News

ZIUA MONDIALĂ A CERCETĂȘIEI

Feb 21, 2014

Centrul Local „Naparis” Pucioasa – Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” sărbătoreşte, sâmbătă 22 februarie 2014, Ziua Mondială a Cercetăşiei, alături de peste 30 de milioane de cercetaşi din întreaga lume!

La 22 februarie 1857 s-a născut Sir Robert Baden Powell, Fondatorul Mişcării Mondiale a Cercetaşilor, cel care a văzut Cercetăşia ca pe o mişcare educativă care promovează pacea, non-violenţa, unitatea, precum şi protejarea mediului înconjurător. El a alcătuit un program original de educaţie, bazat pe joc, pe viaţa de tabără în aer liber, pe comuniune şi prietenie.

În România sarbătorim Ziua Fondatorului în peste 30 de locaţii din toată ţara, prin activităţi educative specifice Metodei Scout.

Centrul Local „Naparis” Pucioasa sărbătoreşte această zi cu ajutorul concursului de fotografii „CERCETAŞ PREZENT!”, realizat în parteneriat cu Asociaţia Ecologică Floare de Colţ.

Centrul Local „Naparis” Pucioasa – Organizaţia Naţională„Cercetaşii României”, prin Ileana Bocanciu, în calitate de Coordonator Programe a trimis cu această ocazie un mesaj tuturor cercetaşilor, încurajându-i să aprecieze istoria cercetăşiei privind spre viitor: „CERCETAŞ, FII PREZENT: ACTIV, IMPLICAT, CREATIV!”

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: