Breaking News

Andrei Plumb – susţinător şi invitat de onoare la petrecerea Organizaţiei de femei a Partidei Romilor

Mar 09, 2014

În organizarea Partidei Romilor, filialele Târgovişte şi Dâmboviţa şi cu susţinerea Asociaţiei Împreună pentru Dâmboviţa, la restaurantul Royal Residence a avut loc petrecerea dedicată membrelor Organizaţiei de Femei a Partidei Romilor Dâmboviţa. Alături de cei doi lideri Tudorică Răducanu şi Vasile Moise, la eveniment a participat Andrei Plumb, un invitat special, care a ajutat şi a fost alături de această comunitate cu numeroase ocazii. Că este o personalitate apreciată şi stimată s-a văzut din modul în care a fost primit dar a reiaşit şi din cuvintele lui Tudorică Răducanu:

“Atâta timp cât vine alături de noi , alături de comunitatea noastră şi ne deschide uşa, uşa la Partida Romilor îi va fi deschisă. Avem nevoie de oameni care să vină alături de noi cu proiecte şi programe cu care să putem merge mai departe.”

Andrei Plumb le-a urat doamnelor din sală să aibă ”o primăvară cât mai frumoasă, mai însorită.Vă mulţumesc pentru răbdare şi vă doresc să vă bucuraţi de acestă seară minunată. Sunt aici cu dl. Miculescu Dan, cu colegul Sebi Marin, de la Asociaţia Împreună pentru Dâmboviţa, cu prietenul nostru Mihăiţă Moldoveanu. Am venit şi am pus umărul la iniţiativa domnilor preşedinţi Tudorică Răducanu şi Vasile Moise, fără să avem în faţă vreo miză politică. Eu sunt simplu membru al PSD Organizaţia Municipală Târgovişte. Ceea ce doresc femeilor din viaţa mea vă doresc şi fiecăreia dintre dumneavoastră. Împreună pentru Târgovişte! ”

 

 

Actualitate, Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare