Breaking News

Astăzi s-a semnat Acordul privind funcționarea USD în Dâmbovița

Mar 03, 2014

Astăzi, la sediul PSD Dâmbovița, s-a semnat Acordul privind funcționarea USD în Dâmbovița. Documentul a fost parafat de liderii celor trei formațiuni componente și anume: Adrian Țuțuianu – președintele PSD Dâmbovița, Georgică Dumitru – președintele PC Dâmbovița și Radu Marian – președintele UNPR Dâmbovița. Activitatea USD va fi condusă de un Consiliu de Coordonare Județean, din care vor face parte câte trei membri din fiecare formațiune politică componentă. Consiliul va avea ca atribuții aprobarea candidaturilor, desemnarea unui mandatar financiar și medierea conflictelor. Consiliul se va întruni ori de câte ori va fi nevoie. În ceea ce privește echipa de campanie, aceasta va avea un coordonator (PSD) și doi coordonatori adjuncți (PC, UNPR). Bugetul va fi propus de echipa de campanie și aprobat de Consiliul de Coordonare. Din acest Consiliu vor face parte: PSD – Adrian Țuțuianu, Valentin Calcan și Ionuț Săvoiu, PC – Dumitru Georgică, Aurel Diamandi și Sima Cristina, UNPR – Radu Marian, Chirănoiu Ion și Cezar Frățilă.

,, Îmi doresc ca această alianță să aibe un succes cu totul special la următoarele alegeri. Vrem să obținem jumătate plus unu din numărul de voturi valabil exprimate și să obținem un rezultat excelent la campania pentru prezidențiale din 2014. Să reziste timpului și să fie utilă partidelor semnatare,, – a declarat Adrian Țuțuianu.

,,Am venit aici să construim împreună. Vom fi un partener serios, așa cum am fost și până acum, și ne vom face treaba cum se cuvine,, , a subliniat Georgică Dumitru.

Radu Marian, de asemenea, a menționat că se va putea conta pe sprijinul partidului pe care îl reprezintă.

Actualitate, Local, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: