Breaking News

Banii sau viaţa?

Mar 01, 2014

Adrian Ţuţuianu s-a supărat tare de tot pe şefii de la Compania de Apă sau cel puţin aşa s-a văzut la recenta şedinţă a membrilor Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal. Şi motive a avut şeful Consiliului Judeţean destule pentru acea răbufnire publică, de la întârzierile nepermis de mari la execuţia unor contracte de lucrări şi până la incapacitatea directorilor din Companie de a derula în ritm mulţumitor proceduri de achiziţii publice, în condiţiile în care au primit suport suplimentar pentru această activitate, inclusiv în oameni pregătiţi pentru aşa ceva. Pentru că există două mari riscuri vizavi de finanţarea unor proiecte noi din economiile realizate la POS Mediu I. Ori ca Dâmboviţa să nu mai prindă bani, în cazul în care se vor mişca alţii mai repede, ori să nu mai fie timp suficient pentru a cheltui cu folos acei bani.

“Este scandalos- a spus Adrian Ţuţuianu- şi dacă pierdem vreun leu, vă spun că devin principalul adversar al Companiei de Apă”, adică al şefilor Companiei, ne permitem să nuanţăm.

Şi suntem întru totul de acord cu domnul preşedinte Ţuţuianu, cu completarea că ar fi trebuit să fie cel puţin la fel de supărat şi atunci când cetăţenii din Aninoasa au avut dramatic de suferit, pe urma aceloraşi incompetenţi, incapabili să facă treaba pentru care sunt regeşte plătiţi. Pentru că viaţa şi sănătatea oamenilor preţuiesc totuşi mai mult decât banii.

Editorial

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,