Breaking News

EXPLOZIV! Legăturile periculoase ale lui Neculaescu în Primăria TÂRGOVISTE! Vezi în curând pe cine va nenoroci personajul nostru combinator!!

Cad capete la Compania de Apă

Mar 26, 2014

Prefectul Victor Sanda a anunțat primele decizii care au fost luate de comun acord cu președintele CJD – Adrian Țuțuianu.

În primul rând, este vorba despre demiterea șefului Laboratorului de apă potabilă de la Compania de Apă, a șefului de Calitate a Mediului și Siguranța Calității, șefului Producției și Dispecerat, precum și a directoruluui de producție – Pavel Babeu. Este așteptată, de asemenea, și demisia directorului general Dorin Staicu.

Prefectul județului a susținut că membrii Consiliului de Administrație sunt obligați să-și însușească aceste hotărâri, să-i demită pe vinovați, în cazul în care nu-și vor prezenta demisiile.

În ceea ce privește alimentarea cu apă a comunei Aninoasa, apa va fi asigurată în continuare de Compania de Apă, dar cetățenii vor fi atenționați să nu o folosească pentru consumul propriu – băut sau gătit. Apa potabilă va fi distribuită în localitate de Crucea Roșie, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și a Inspectoratului de Jandarmi.

Actualitate, Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare