Breaking News

Dâmboviţenii sunt în siguranţă şi au încredere în poliţie

Mar 20, 2014

Ca în fiecare an, o serie de manifestări interesante şi mai ales cu pronunţat caracter instructiv, precede Ziua Poliţiei Române sărbătorită, prin tradiţie, de Buna Vestire. O primă activitate va avea loc vineri dimineaţă, în poligonul de la Ochiuri, care va găzdui Cupa presei la tir. Sâmbătă dimineaţa este programat concursul de îndemânare “Stăpân pe volan”, organizat de Serviciul Poliţiei Rutiere.

În intervalul 22-25 martie, va fi deschisă o interesantă expoziţie foto la Muzeul Poliţiei Române, intrarea fiind liberă, iar luni şi marţi vor fi organizate mai multe ateliere de lucru. În ziua de Buna Vestire, la Inspectoratul de Poliţie Dâmboviţa va fi Ziua porţilor deschise.

Cu acest prilej, inspectorul şef al IPJ Dâmboviţa, comisar şef Danil Zepişi, invită cetăţenii să ia parte la aceste activităţi, să aibă încredere în Poliţie:

“Dâmboviţenilor le transmit că au toate motivele să se simtă în siguranţă şi să aibă încredere în poliţişti. Poliţiştilor din cadrul IPJ Dâmboviţa le mulţumesc pentru că şi-au făcut datoria, de multe ori în condiţii dificile şi le spun că o să le cer să facă şi mai mult de acum înainte.”

 

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare