Breaking News

Breaking News

De la Andrei Plumb – mii de trandafiri şi tot atâtea gânduri bune pentru doamnele şi domnişoarele din Târgovişte

Mar 08, 2014

După ce a oferit mărţişoare  de 1 Martie, Andrei Plumb a surprins plăcut doamnele şi domnişoarele din Târgovişte cărora le-a oferit, de Ziua Internaţională a Femeii, câteva mii de trandafiri şi le-a adresat cel puţin la fel de multe gânduri bune.

L-au ajutat şi de acestă dată colegii şi prietenii de la Asociaţia Împreună pentru Dâmboviţa, pe care o coordonează în dubla calitate de preşedinte şi membru fondator. Andrei Plumb a fost la fel de atent şi a adresat o urare sinceră şi cele mai alese sentimente de stimă şi preţuire doamnelor şi domnişoarelor pe care nu a avut plăcerea să le întâlnească în această zi de sărbătoare:

“La mulţi ani , tuturor doamnelor şi domnişoarelor din Târgovişte şi din judeţul nostru! Suntem împreună într-o săptămână minunată, în care am stat de vorbă cu foarte multe doamne şi domnişoare. Am fost întâmpinaţi cu căldură şi cu o deschidere foarte mare. Deşi afară plouă, ne-au transmis foarte multă energie pozitivă şi încredere în faptul că mesajul nostrum nu face altceva decât să reflecte voinţa noastră, prin prisma celor şapte ani de-acasă. Facem asta pentru că asta simţim că trebuie să facem. Nu avem nicio miză în faţă şi sper să nu avem parte de speculaţii.”

Actualitate, Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,