Breaking News

Haos la Serviciul de impozite şi taxe locale al Primăriei Târgovişte

Mar 10, 2014

Ceva mai târziu decât în alţi ani, târgoviştenii plătitori de taxe şi impozite locale au primit înştiinţările de plată, însoţite de un mesaj al primarului Boriga, numai lapte şi miere. O înşiruire de fraze stereotipe, în clasicul limbaj de lemn, din care târgoviştenii ar trebui să înţeleagă cât de mult bine li se face aproape cu forţa şi, ca o culme a administraţiei, fără să crească valoarea taxelor şi impozitelor locale.

Bani publici cheltuiţi pentru tiparniţă şi pentru hârtia de lux, pentru a da bine la imagine, în condiţiile în care mult mai nimerit ar fi fost ca primarul Boriga să-şi ceară scuze pentru întârzierile nepermise la proiectele cu finanţare europeană dar şi pentru foarte numeroasele erori strecurate în înşiinţările de plată.

Cele mai frecvente au fost generate pe fondul haosului de la Serviciul impozite şi taxe locale, unde este evident că “nu ştie stânga ce face dreapta.” Contribuabili care au achitat lună de lună taxa de habitat, pe facturile la energia electrică, apar înregistraţi cu restanţe dar am întâlnit şi cazuri în care oamenii au plătit taxa pe tot anul la ghişeu, dar continuă să primească facturi de la Renel prin care li se mai cer odată banii pe acest bir. Asta ar trebui să explice primarul pensionarilor revoltaţi, nu să le promită proiecte şi alte minuni pe care tot mai puţini mai trag nădejde să le vada finalizate.

 

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare