Breaking News

EXPLOZIV! Legăturile periculoase ale lui Neculaescu în Primăria TÂRGOVISTE! Vezi în curând pe cine va nenoroci personajul nostru combinator!!

Înaltpresfințitul Părinte Mitropolit Nifon la ziua Poliției Române

Mar 26, 2014

Marți, 25 martie 2014, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON a participat la ceremonia prilejuită de Ziua Poliției Române la Centrul Internaţional de Conferinţe al Universităţii Valahia din Târgovişte.
Cu acest prilej, Înaltpreasfinţia Sa a evidenţiat buna colaborare pe care Arhiepiscopia Târgoviştei o are cu Inspectoratul Judeţean de Poliție Dâmbovița, cu ocazia diferitelor sărbători şi ceremonii, precum și în cadrul a numeroase proiecte, dintre care amintim: prevenirea infracțiunilor cu violență, în familie și comunitate, programe anti-drog, ori de prevenire a riscurilor asociate consumului de alcool.
Înaltpreasfinția Sa a evidențiat faptul că Poliția română este, alături de Biserică și Armată, o instituţie fundamentală a statului nostru, care generează încredere, stabilitate și siguranță, contribuie la promovarea valorilor fundamentale ale naţiunii noastre, prin sprijinirea stabilității, păcii şi armoniei sociale, conferindu-ne încredere şi liniște, în vederea unei optime desfăşurări a activităţilor noastre cotidiene.
Este demn de remarcat faptul, că înainte de începerea acestor ceremonii festive, domnul comisar-șef Danil Zepiși, Inspector Șef al Inspectoratului Județean de Poliție, însoțit de cadre de conducere ale Poliției, aproximativ 20 de polițiști, și alți comandanți de arme, a participat la Sfânta Liturghie la biserica cu hramul Buna Vestire din Municipiul Târgoviște.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare