Breaking News

Primarii, puși la respect de președintele CJD și de prefect

Mar 13, 2014

Astăzi, la Târgoviște, pe parcursul a mai multe ore, a avut loc o ședință de instruire, la care au participat primari din județ, președintele CJD – Adrian Țuțuianu, prefectul Victor Sanda, subprefectul Antonel Jîjîie, reprezentanți ai ADR, ai autorității electorale.

Subiectele abordate au fost: instruirea pe probleme care țin de alegerile europarlamentare, o prezentare făcută de ADR Muntenia privind Ghidul solicitantului pentru proiecte la școli, ADI Salubritate, ADI Apă, asocieri între CJD și consiliile locale, banii veniți pe Ordonanța 28, bursa locurilor de muncă, depunerea documentației pentru furnizarea de alimente, eliberarea de acte de identitate prin acțiuni cu camera mobilă în localitățile județului, situația legii 165.

Președintele CJD și prefectul județului au încercat să impună seriozitatea necesară unei astfel de întâlniri, mai ales că mulți au întârziat și le-au solicitat să fie mai punctuali cu proxima ocazie –întârziații nici măcar nu ți-au cerut scuze. Se pare că această observație nu i-a deranjat pe mulți, ceea ce i-a deranjat a fost solicitarea de a-și închide telefoanele și de a păstra liniștea.

Actualitate, Local, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: