Breaking News

Breaking News

,,Stăpân pe volan,, – o invitație la a conduce în condiții de siguranță la care subscrie și Andrei Plumb

Mar 22, 2014

Astăzi a avut loc concursul ,,Stăpân pe volan,, , organizat de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, Clubul Automobil Român-Filiala Dâmboviţa, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Dâmboviţa şi Societatea Naţională de Cruce Roşie din România-Sucursala Târgovişte . Evenimentul face parte dintr-o serie de manifestări, dedicate Zilei Poliției Române, ce va fi sărbătorită pe data de 25 martie.

La start s-au înscris 13 participanți, posesori ai permisului de categorie ,,B,,, care și-au testat cunoștințele teoretice și practice în domeniul circulației pe drumurile publice. Iată cum a arătat podiumul: Locul I – Mihai Gheorghe, locul al doilea – Rada Constantin, iar locul al treilea – Vasilică Ionuţ.

 

Câștigătorii au primit anvelope, stingătoare, vouchere și diplome.

Prezent la eveniment, Andrei Plumb a declarat că îi face plăcere să ia parte la astfel de concursuri și că ori de câte ori va fi invitat va onora cu plăcere invitația, deoarece formatul concursului se pliază foarte bine pe tipul de concurs pe care l-a inițiat în urmă cu câteva luni – CORB 24 Challenge Târgoviște. El militează pentru o bună cunoaștere a regulilor de circulație și pentru conducerea în condiții de maximă siguranță.

Actualitate, Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare