Breaking News

EXPLOZIV! Legăturile periculoase ale lui Neculaescu în Primăria TÂRGOVISTE! Vezi în curând pe cine va nenoroci personajul nostru combinator!!

Viceprimarul din Vârfuri îl contrazice pe Adrian Ţuţuianu

Mar 06, 2014

În replică la afirmaţiile preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care a inclus comuna Vârfuri între UAT-urile cu datorii mari, viceprimarul Ion Chirănoiu s-a cam grăbit să declare că realitatea ar fi cu totul alta.

“La această dată Comuna Vârfuri nu are nicio problemă financiară. A fost aprobat bugetul pe 2014, am ţinut cont de toate nevoile care sunt la nivelul localităţii şi pot să afirm că nu sunt probleme. ”

În fapt probleme sunt dar rezolvarea lor a fost amânată, dintr-un anume punct de vedere.. eşalonată. Şi este vorba în primul rand de corecţiile de peste 300.000 de lei, acoperite de Consiliul Local Vârfuri printr-un credit bancar. Ori, cu toată consideraţia pentru domnul vice, Adrian Ţuţuianu n-a făcut altceva decât să includă comuna în grupul UAT-urilor sancţionate cu corecţii financiare pentru implementarea defectuasă a proiectelor europene şi pentru care va interveni la autorităţile centrale, în vederea preluării de către govern a respectivelor penalităţi. Mai pe scurt, dl. Chirănoiu a găsit cu cale să vină cu o replică la un demers salutar.

 

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, ,