Breaking News

Viceprimarul din Vârfuri îl contrazice pe Adrian Ţuţuianu

Mar 06, 2014

În replică la afirmaţiile preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care a inclus comuna Vârfuri între UAT-urile cu datorii mari, viceprimarul Ion Chirănoiu s-a cam grăbit să declare că realitatea ar fi cu totul alta.

“La această dată Comuna Vârfuri nu are nicio problemă financiară. A fost aprobat bugetul pe 2014, am ţinut cont de toate nevoile care sunt la nivelul localităţii şi pot să afirm că nu sunt probleme. ”

În fapt probleme sunt dar rezolvarea lor a fost amânată, dintr-un anume punct de vedere.. eşalonată. Şi este vorba în primul rand de corecţiile de peste 300.000 de lei, acoperite de Consiliul Local Vârfuri printr-un credit bancar. Ori, cu toată consideraţia pentru domnul vice, Adrian Ţuţuianu n-a făcut altceva decât să includă comuna în grupul UAT-urilor sancţionate cu corecţii financiare pentru implementarea defectuasă a proiectelor europene şi pentru care va interveni la autorităţile centrale, în vederea preluării de către govern a respectivelor penalităţi. Mai pe scurt, dl. Chirănoiu a găsit cu cale să vină cu o replică la un demers salutar.

 

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, ,