Breaking News

Breaking News

Andrei Plumb- invitat de onoare la sărbătorirea Zilei Internaţionale a Romilor

Apr 14, 2014

Vasile Moise şi Tudorică Răducanu, liderii Partidei Romilor Dâmboviţa, respectiv Târgovişte, s-au priceput şi în această primăvară să organizeze o petrecere reuşită, pentru a marca aşa cum se cuvine Ziua Internaţională a Romilor. Afost un spectacol atractiv ,cu muzică bună şi artişti îndrăgiţi, grătare încinse, lume multă şi pusă pe petrecere. Şi n-au lipsit nici invitaţii deosebiţi, oameni care nu odată au întins o mână de ajutor ori au sprijinit programele şi proiectele menite să aducă un plus pentru această etnie.

Între aceştia, de o primire aparte s-a bucurat Andrei Plumb, preşedintele Aociaţiei Împreună pentru Dâmboviţa, însoţit fiind de colegii Sebi Marin, secretarul general al asociaţiei, vicepreşedintele Laurenţiu Nicolăescu şi dl Dan Miculescu, patronul MDI TV.

“Este un spectacol frumos, aşa cum ne-am obişnuit să facem de şapte ani de zile. Mulţumim domnului Andrei Plumb pentru ajutorul pe care ni l-a dat împreună cu echipa dânsului. Sunt foarte fericit că îl am alături de mine.”- a spus preşedintele Partidei Romilor Târgovişte, Tudorică Răducanu

“Eu le mulţumesc frumos domnilor preşedinţi pentru invitaţie. Este al doilea an consecutiv când sunt aici, alături de colegii de la Asociaţia Împreună pentru Dâmboviţa, Sebi Marin, secretarul general şi Laurenţiu Neculăescu, vicepreşedinte. Noi avem o colaborare foarte bună prin cele două ONG-uri, Împreună pentru Dâmboviţa şi Romanes. Tot ceea ce putem să realizăm împreună, conform legislaţiei în vigoare, punem umărul, astfel încât lucrurile să iasă în favoarea oamenilor, pentru fiecare dintre ei. Pe mine personal mă bucură foarte mult că se simte atmosfera de sărbătoare, că lucrurile evoluează de la un an la altul şi felicit pe organizatori,pe domnul presedinte Moise si pe domnul preşedinte Răducanu, pentru faptul că reuşesc să ofere un spectacol care se raportează, cu tot respectul, la ceea ce înseamnă un standard european în astfel de proiecte. Pe această cale doresc să le urez La mulţi ani!, dumnealor şi tuturor prietenilor. Eu, aşa cum v-am obişnuit, nu ţin cont de aspectul acesta cu etnia, că e minoritate, că este majoritate, importantă este omenia, important este caracterul iar pe noi asta ne-a strâns astăzi aici, ca şi anul trecut şi cu siguranţă şi la anul, dacă avem sănătate.”- a declarat la rândul său Andrei Plumb.

La aceste cuvinte frumoase a răspuns pe măsură preşedintele Vasile Moise:”Noi demonstrăm pentru al şaptelea an consecutiv că la Dâmboviţa minoritatea romă ştie să socializeze, să aibă o bună colaborare cu reprezentanţii instituţiilor statului. Şi eu mulţumesc domnului Andrei Plumb că este aproape de noi, de minoritatea romă. Ne-am dat seama că este un om cu o viziune largă în ceea ce priveşte dezvoltarea minorităţii rome, pe acele proiecte pe care ni le-am propus la nivel municipal şi judeţean. Sper ca această colaborare să aibă în continuare success.”

Actualitate, Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,