Breaking News

APIA primeşte cereri de spijin de la crescătorii de animale

Apr 25, 2014

Potrivit OM 573/2014, crescătorii de animale pot solicita sprijin în sectorul zootehnic  pană pe data de 30 mai . Atât ajutoarele naţionale tranzitorii în sectorul zootehnic la speciile bovine şi ovine/caprine cât şi  ajutoarele specifice pentru producătorii de lapte şi de carne de vită şi producătorii de lapte şi de carne de ovine/caprine din zonele defavorizate se solicită de către beneficiari o singura dată, prin completarea unei singure cereri de sprijin.

“In judeţul Dâmboviţa sunt aproximativ 2000 de crescători de animale . Aceştia vor completa o singură cerere de sprijin pentru toate schemele de ajutor pentru care sunt eligibili. Condiţiile de eligibilitate au rămas aceleasi ca anul trecut, singura noutate fiind comasarea perioadei de depunere a documentelor . Am transmis informări către toate primăriile din judeţ şi sperăm ca toţi crescătorii să se încadreaze până la sfârşitul lunii mai. ”, au precizat surse din cadrul APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa .

Depunerea cererilor se poate face individual sau prin reprezentant legal in baza documentelor notariale la APIA CENTRUL JUDETEAN DAMBOVITA.

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: