Breaking News

Centrale în școli odată cu căldură

Apr 05, 2014

Primăria Municipiului Târgoviște, singura vinovată de frigul de astă iarnă din școli, se autosesizează într-un final și ‘’rezolvă” treaba tocmai când…. vine căldura. Ce a facut până acum, când știm că este pion unic vizat în relația cu firmele care montează centralele? Dacă în iarnă nu se ocupa nimeni de situația de criză, când copiii înțepeneau învățând în sălile de clasă, și nu se lucra aproape nicăieri, chiar dacă era caz de maximă urgență și necesitate, în primavară cu alura de vară… au sosit și centralele.

“ Au venit și centralele la Liceul nr.5, Nicolae Mihăescu, și am terminat cu montarea lor. Acestea au fost ultimele pe listă. ”, ne-a declarat doamna inspector general Luminița Preda, de la Inspectoratul Școlar Județean.

Am vrut să obținem și un punct de vedere oficial din partea Primăriei Municipiului Târgoviște, dar Biroul de Presă a pretins o procedură mai ciudată, și anume să întocmim o cerere în care să solicităm informațiile dorite cu privire la acest caz. Până facem cererea și până primim raspuns, vine vara, și nu mai avem nevoie nici de răspuns, nici de căldură. Nu vroiam sa știm decât de ce s-a tergiversat atât montarea centralelor si ce făceau cei de la primărie când copiii înghețau de frig, în condiții improprii, nedemne de un oraș european, cum se pretinde a fi…

 

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,