Breaking News

Breaking News

Andrei Plumb: La mulţi ani, târgovişteni, dâmboviţeni şi români, de Ziua Europei!

Mai 09, 2014

Azi este 9 mai, Ziua Europei, sărbătoare anuală a păcii și unității în Europa. Pentru noi toţi, români, europeni, această zi este o ocazie de a sărbători democraţia, statul de drept, libertatea şi solidaritatea socială.

România merge pe drumul către o Europă supremă şi mult visată , în contextul actual al alegerilor din 25 mai, care se arată la orizont, tot mai stringente şi mai decisive, pentru o ţară puternică şi permanent în progres, ca a noastră.

Cu acest prilej, ne mândrim cu înaintaşii noştri jertfiţi pentru cauze patriotice, dar şi cu tânăra generaţie, care urmează traseul ascendent al României, într-o Europă unită. Din această generaţie face parte şi Andrei Plumb, director de programe al Clubului Social Democrat, preşedinte şi membru fondator al Asociaţiei ,, Împreună pentru Dâmboviţa’’, membru PSD, care luptă pentru interesele şi idealurile târgoviştenilor şi ale tuturor dâmboviţenilor, să ne fie mai bine nouă şi copiilor noştri, într-o familie frumoasă, extinsă, dar unită, ca Europa. ,, La mulţi ani vouă, tuturor târgoviştenilor, dâmboviţenilor, românilor de pretutindeni şi europenilor! Noi toţi suntem români şi europeni, din 2007, şi milităm pentru un viitor mai bun pentru familiile si copiii noştri. România merită să fie în Uniunea Europeană, pentru a progresa mereu economic, politic, cultural, toate fiind în beneficiul fiecăruia dintre noi. Aici se iau cele mai importante decizii, aici se decide ce se implementează la nivelul fiecărei legislaţii, de ei depindem noi, ca popor şi ca valoare. Şi eu fac parte din familia numită Europa şi sunt mândru ca sunt român”, a declarat Andrei Plumb.

Actualitate, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,