Breaking News

Breaking News

Dâmboviţa susţine candidaţii PSD la europarlamentare

Mai 20, 2014

În data de 19 mai a.c, pe ultima sută de metri, cu şase zile înainte de mult mediatizatul vot din 25 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor, a avut loc mitingul PSD Târgovişte, care a reunit o mie de simpatizanţi şi a constituit un puternic semnal pentru Municipiu, în favoarea şi pentru susţinerea euro-candidaţilor PSD-UNPR-PC în Parlamentul European.

În centrul atenţiei au fost cei trei aspiranţi la europarlamentare: preşedinta Organizaţiei pentru femei, PSD Dâmboviţa şi conf.univ.dr la Universitatea Valahia din Târgovişte, Gilia Claudia, Viorica Dăncilă, deputat în cadrul PE, Damian Drăghici, singurul muzician român care a câştigat un Grammy, senator UNPR, militant pentru drepturile minorităţii rome, încurajaţi de edilii şi membrii alianţei: Radu Marian, preşedinte UNPR, filiala Dâmboviţa, Georgică Dumitru, preşedinte PC Dâmboviţa, Cezar Frăţilă, preşedinte UNPR Târgovişte, Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean, Andrei Plumb, membru fondator al Clubului Social Democrat Dâmboviţa, deputatul Ionuţ Săvoiu, Leonardo Badea, senator PSD, Carmen Moldovan, deputat PSD, Stanciu Zisu, deputat şi vicepreşedinte PSD Dâmboviţa, Valentin Calcan, senator PSD, Radu Popa, deputat PSD de Târgovişte, membrii ai Biroului Permanent Judeţean, primari etc.

Sătui de imaginea defăimătoare pe care au promovat-o Monica Macovei, Theodor Stolojan, Traian Ungureanu, Eba, socialiştii vin cu o altă perspectivă: patriotică, pozitivă şi spre progresul şi promovarea României în Europa. Hotărâţi să detroneze regimul lui Traian Băsescu, aliaţii PSD-UNPR-PC, au invitat şi mobilizat electoratul la vot, pe 25 mai, pentru a fi o voce puternică în Europa şi pentru a ridica ţara la standardele Uniunii Europene. Aşadar, cel mai bun să câştige. Victorie PSD-UNPR-PC!

Actualitate, Flash, Local, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,