Noapte
Zi
23 May 2014
1 min read

După ce i-a trecut glonţul pe la ureche, Boriga promite că nu mai face…

La nici 24 de ore de la publicarea sentinţei definitive şi irevocabile a Curţii de Apel Ploieşti,  care i-a  respins recursul, menţinând sentinţa penală nr. 337 din 29 aprilie 2013, prin care a fost condamnat, la Judecătoria Târgovişte, la trei ani de închisoare cu suspendare a executării pedepsei şi la pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi civile pe o perioadă de trei ani, Gabriel Boriga a recunoscut public că a greşit:

”Da, într-adevăr, am greşit dar promitem că de acum încolo n-o să mai greşim.” Boriga a mai susţinut că, deşi Instanţa a constatat “erori în achiziţionarea unor locuri de joacă pentru copii în Târgovişte”, acestea n-ar fi de natură să atragă şi întreruperea exercitării funcţiei de primar. Ca de obicei lui Gabriel Boriga i-au ţinut trena viceprimarii Ciprian Prisăcaru şi Eugen Pătraşcu, plus city – managerul oraşului, “o echipă sudată care lucrează pentru târgovişteni.”

Primarul condamnat şi-a încheiat ieşirea publică de pus cenuşă-n cap susţinând că îşi va continua mandatul dar şi măreţele proiecte.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Debandadă la PDL – a mai dezertat un lot de primari

Articolul Urmator

Volintiru aruncă săgeți otrăvite spre Țuțuianu

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

TÂRGOVIȘTE: Neli Ion și Ciprian Prisăcaru, replici dure în ședința de Consiliu Local

Ședință a Consiliului Local Municipal Târgoviște cu scântei între consiliera

Ciprian Prisăcaru și-a dat demisia de la conducerea PNL Târgoviște

După ce au existat mai multe zvonuri conform cărora Ciprian