Noapte
Zi
30 June 2014
1 min read

Finanţele judeţului, bine gestionate

Din raportul prezentat în Colegiul Prefectural de către directorul executiv Emilian Rusu, a reieşit că Direcţia Generală a Finanţelor Publice Dâmboviţa se numără printre instituţiile eficiente. În intervalul ianuarie- 31 mai au fost încasate la bugetul general consolidat 430 milioane de lei, cu 28 de milioane de lei mai mult decât programul impus de ANAF.

Depăşiri mari au fost la sursa TVA, unde au fost încasate 207 milioane lei, comparativ cu 163 milioane cât fusese estimat. Emilian Rusu a explicat aceste rezultate bune prin eficientizarea activităţii în cadrul DGFP, prin creşterea gradului de conformare a persoanelor juridice şi ca urmare a reducerii arieratelor UAT-urilor. La capitolul “probleme”, au fost semnalate unele întârzieri la deconturile de TVA, care generează întârzieri la efectuarea compensărilor.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Odihnă

Articolul Urmator

Daţi un leu pentru PMP!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

“ANAF Dâmbovița, în top 10 agenții fiscale din țară”

Deși la începutul anului trecut  150 de contribuabili  mijlocii au

Ghişeul Unic- noutate a Fiscului dâmbovițean

La parterul clădirii Administraţiei Județene a Finanțelor Publice Dâmbovița din