Breaking News

Cercetaţi de poliţiştii dâmboviţeni pentru infracţiuni contra siguranţei circulaţiei

Iul 14, 2014
Ieri, 13 iulie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au oprit pentru control, pe raza comunei Butimanu, un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.
Totodată, doi conducători auto, de 32 şi 42 de ani, au fost depistaţi de poliţiştii rutieri conducând autovehicule pe drumurile publice, deşi aveau exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendată, respectiv anulată.Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, respectiv “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost anulat”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.
De asemenea, un bărbat de 47 de ani, a fost depistat conducând un autoturism pe raza localităţii Dumbrava, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influenţa alcoolului”.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: