Breaking News

Breaking News

PNL-iştii dâmboviţeni, mândri până-n măduva oaselor de alianţa cu PDL

Iul 25, 2014
Organizaţia PNL Dâmboviţa a avut exces de zel şi a fost într-o euforie totală la conferinţa din 24 iulie a.c., referitor la marea fuziune PNL-PDL, care va ave loc la sfârşitul acestei săptămâni. Gabriel Cioacă, purtătorul de cuvânt al PNL Dâmboviţa, a transmis că numele noului partid va fi PNL, săgeata va fi păstrată ca siglă, iar alegerile interne vor fi organizate după alegerile generale din 2015, urmând ca până atunci, formaţiunea să funcţioneze cu structuri comasate. Noua formaţiune va promova libertatea, drepturile omului, pluralismul politic, statul de drept, libertatea presei, participarea României în structurile euro-atlantice. Liderul de dreapta a infirmat zvonurile, conform cărora Crin Antonescu ar candida independent sau faptul că partidul ar trece printr-o sciziune, şi a făcut mereu referire la Marele Partid puternic de dreapta.
Doi candidaţi PNL la prezidenţiale, un singur ales! Referitor, la desemnarea lui Klaus Iohannis candidat PNL la prezidenţiale, Cioacă a declarat că a fost o decizie dificilă, cu o încărcătură politică şi emoţională puternică, pentru că au fost doi candidaţi prieteni pe listă, ambii foarte valoroşi. Ei rămân în aceeaşi echipă şi sunt vectorii puternici ai PNL. Miza acum o constituie alegerile prezidenţiale, la care vor participa, împreună cu PDL-ul, ca Alianţa Creştin-Liberală. Mihail Volintiru, preşedintele PNL Dâmboviţa, a spus că urmează a se decide între Klaus Iohannis şi Cătălin Predoiu, de la PDL, o decizie care va stabili candidatul comun de dreapta al României la prezidenţiale, si, de ce nu, preşedintele ţării. Acesta e pus pe fapte mari cu noua alianţă şi speră într-un target bun la prezidenţiale.
Fiecare e liber să aspire la teluri înalte şi sunt şanse egale pentru toţi. Important e să facem diferenţa dintre percepţie şi realitate, miză şi rezultat final, exuberanţă şi echilibru, fuziune ,,din dragoste” sau ,,din interes”.
Actualitate, Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,