Noapte
Zi
25 September 2014
1 min read

Instanţa judecătoarească, în măsură să dea un răspuns corect sindicaliştilor Cartel Alfa

Astăzi, 25 septembrie a.c., a avut loc, în Sala mare a Prefecturii, Comitetul de dialog social, între reprezentanţii Cartel Alfa, filiala Dâmboviţa, şi directorul Agenţiei Judeţene a Finanţelor Publice Dâmboviţa, Emilian Rusu. S-a dorit o aplanare a protestelor şi o soluţionare a problemelor invocate de sindicalişti, care acuză ANAF că le impozitează ilegal ajutoarele sociale, acordate membrilor de sindicat.
,, Cum să nu fi indignat când un om se află în grevă, nu are alte surse de venit şi primeşte un ajutor de la sindicat, iar acesta trebuie impozitat? E vorba de interpretare.”a semnalat problema într-un mod retoric Nicolae Dragodănescu, vicepreşedinte Cartel Alfa, filiala Dâmboviţa.

Pentru că nu s-a ajuns la niciun consens, s-a hotărât formarea unei comisii din trei-patru sindicalişti, juriştii de la Fisc şi cei care au fost în control şi au făcut inspecţia fiscală, pentru a dezbate problema. Dar, în mare parte, soluţia nu se află nici la ANAF, nici la Sindicat, ci în instanţă, şi rămâne la latitudinea judecătorului să spună cum este corect şi legal. ANAF-ul sau Prefectura nu are calitatea nici să îmbunătăţească legea, nici să o schimbe.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Doar 80% dintre unităţile şcolare din mediul rural au fost pregătite pentru începerea anului şcolar

Articolul Urmator

PMP – un partid prea mic pentru Elena Udrea?!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

“ANAF Dâmbovița, în top 10 agenții fiscale din țară”

Deși la începutul anului trecut  150 de contribuabili  mijlocii au

Ghişeul Unic- noutate a Fiscului dâmbovițean

La parterul clădirii Administraţiei Județene a Finanțelor Publice Dâmbovița din