Breaking News

IPS Părinte Mitropolit Nifon, un bun sfetnic pentru toţi prezidenţiabilii

Sep 09, 2014
Cei mai importanţi candidaţi ai ţării la preşedinţie au trecut pâna acum prin Vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti. Fie că e vorba de Victor Ponta, de Elena Udrea, de Klaus Iohannis sau de vicepremierul Liviu Dragnea( neprezidenţiabil!), cu toţii au mizat pe simpatia publicului, pe conferinţele de presă şi pe vizita la ÎPS Nifon, Arhiepiscopul şi Mitropolitul Târgoviştei.
Primul a fost premierul Victor Ponta, care şi-a făcut prezenţa recent, pe 15 august, la sărbătorirea Sfântului Ierarh Nifon.
Vineri, 5 septembrie 2014, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, a primit, la Reşedinţa mitropolitană, vizita lui Liviu Dragnea, Vice prim-ministru al Guvernului României, care a fost însoţit de Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa și de Mihai Busuioc, Secretarul general adjunct al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.
Sâmbătă, 6 septembrie, Înaltpreasfinţia Sa a primit vizita Elenei Udrea, candidat din partea Partidului Mişcarea Populară (P.M.P.) la Preşedinţia României, care a fost însoţită de Adrian Rădulescu, preşedinte P.M.P. – filiala Dâmboviţa.
Marţi, 9 septembrie, Înaltul Ierarh a primit vizita lui  Klaus Iohannis, candidat din partea Alianţei Creştin Liberale la Preşedinţia României, care a fost însoţit de Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu, Ludovic Orban, Gheorghe Falcă, Iulian Vladu, Vasile Horga, Ciprian Prisăcaru şi Gabriel Grozavu.
Se pare că politicienii pun preţ pe statutul Înaltului nostru Ierarh, pe înţelepciunea, reputaţia şi sfaturile sale alese. În cadrul întâlnirilor, au fost abordate probleme legate de buna colaborare dintre Stat şi biserică.
Cuvinte cheie: IPS Nifon, preşedinţie, Victor Ponta, Liviu Dragnea

Descriere: Trei candidaţi la preşedinţie au venit în vizită la IPS Nifon al Târgoviştei.

Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,