Breaking News

Deschiderea anului universitar la Facultatea de Drept și Științe Administrative din Târgoviște

Oct 01, 2014
Facultatea de Științe Administrative din Târgoviște, din cadrul Universității ,,Valahia”, și-a deschis astăzi porțile pentru toți bobocii, dar și veteranii ei studenți. Acest ciclu de învățământ reprezintă un pas decisiv pe care tinerii îl fac în viață, în vederea formării profesionale, pentru ceea ce vor urma pe piața muncii.
La festivitatea de deschidere, au fost prezenți în amfiteatrul Traian Ionașcu zeci de studenți, cadre didactice ale facultății, oficialități județene și conducerile instanțelor dâmbovițene. Cu toții au transmis un mesaj de încurajare pentru tinerii prezenți, i-au îndemnat la studiu, i-au ambiționat, spre a deveni adevărați profesioniști în domeniile științelor juridice și administrative și, de ce nu, viitorii lor colegi.
Facultatea de Drept și Științe Administrative din Târgoviște are în structura sa două programe de studii: programul de Drept și Științe Administrative, cursuri de zi și învățământ la distanță, și două programe de studii de masterat: Dreptul afacerilor și Administrație publică europeană. Toate programele de studii sunt acreditate.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: