Breaking News

Breaking News

Municipiul Moreni are buget record, în 2015! 85% din bugetul local va fi direcţionat către infrastructura rutieră

Mar 23, 2015
Primarul Constantin Dinu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că, în ultimii ani, la Moreni, au fost implementate sau sunt în curs de finalizare proiecte în valoare de peste 25 de milioane de euro. Astfel, au fost aprobate şi finanţate investiţii noi, pe mai multe domenii. Sunt asigurate fonduri pentru realizarea pragului de fund la principalul pod peste Cricov, spitalul municipal va fi dotat cu aparatură nouă in valoare de 1,5 milioane de lei, se lucrează la sala de sport de la Şcoala nr. 1 şi, curând, va începe extinderea reţelelor de apă şi canalizare în Cartierul Ţuicani.
De asemenea, mai multe străzi din municipiu vor fi modernizate anul acesta.  Mai exact, peste 85% din bugetul local va fi direcționat către infrastructura rutieră.
“Am avut în atenție ca cea mai mare parte a acestor sume să fie direcționate pentru infrastructura rutieră, peste 85% din sumă. Vor fi modernizate 17 străzi, anul acesta. Suntem în procedură de atribuire a acestor lucrări. Vor fi continuate lucrările făcute în asociere cu CJD, DJ 720, care leagă Moreni de Municipiul Târgoviște. De asemenea, suntem în procedură de atribuire a DC 9A, singurul drum comunal finanțat cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării prin ordonanța 28″, a precizat primarul Constantin Dinu.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,