Breaking News

De Paști, Andrei Plumb le-a oferit copiilor defavorizați pachete cu alimente

Apr 12, 2015
Deoarece se apropie Sfintele Paști, sărbătoarea care ne îndeamnă pe toți să fim mai buni, mai generoși, mai apropiați de semenii noștri, Andrei Plumb s-a gândit, și de această dată, la copiii defavorizați, de la centrul de asistență socială ,, Floare de colț” din Târgoviște , și le-a adus adus în dar pachete cu alimente. Acesta a venit însoțit de colegii de la asociația pe care o conduce, ,, Împreună pentru Dâmbovița”, Laurențiu Neculaescu, vicepreședintele asociației, și Sebastian Marin, secretar general. Gestul umanitar a venit pentru a le oferi acestor copii nevoiași un strop de bucurie și mulțumire sufletească, în prag de Sfinte Sărbători Pascale. Un simplu gest, din suflet, face cât o mie de cuvinte, iar aprecierile nu se scriu pe hârtie, ci s-au văzut pe chipurile copiilor.
,,În primul rând, țin să urez, în numele Asociației Împreună pentru Dâmbovița, tuturor târgoviștenilor, dâmbovițenilor, tuturor românilor din țară și din afară, Sărbători fericite și un Paște luminat! Ca în fiecare an, sunt împreună cu colegii mei de la asociație, la fel cum obișnuim atât de Paști, de Crăciun, dar și cu alte ocazii, și am venit să le facem o bucurie acestor copii. Am oferit peste 150 de pachete. Faptul că dăruim ne împlinește sufletește. Pentru mine, cel puțin, aceasta este cea mai mare bucurie, pentru că am venit să creăm o relație cu ei. Nu comunicăm noi extraordinar de mult, dar o facem din suflet și cred că asta e cel mai important. Noi le-am dovedit că venim constant, an de an, nu doar pentru că sunt dumnealor în situația de a fi instituționalizați, ci pentru faptul că sunt niște oameni cu care chiar poți să stai de vorbă. Și, totodată, sunt niște copii, așa cum am fost cu toții”,  a declarat Andrei Plumb.
Acțiunea întreprinsă  de Andrei Plumb, prin Asociația ,, Împreună pentru Dâmbovița”, al cărei președinte este, a devenit o tradiție pentru acești copiii, care îl așteaptă mereu, cu brațele deschise.
Flash, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,