Breaking News

Traian Niculae: ,,Domnul Vlad Oprea trebuia să aprecieze cetățenul, nu propria imagine”

Apr 29, 2015
Ieri, Biroul Politic Orășenesc al PSD Titu a votat ca la următoarea ședință de Consiliu Local, de joi, 30 aprilie, viceprimarul orașului, Vlad Oprea, să fie înlocuit și să fie numit în funcție pensionarul Voicu Neagu, fost comandant al Poliției Titu.  Decizie uluitoare, am spune, având în vedere că vicele și primarul orașului, Traian Niculae, pozau într-una dintre cele mai puternice echipe din județ.
Contactat telefonic în vederea expuneri unui punct de vedere privind această decizie, edilul, Traian Niculae îl acuză pe vice de neimplicare la locul de muncă și axarea mai mult pe propria imagine, decât pe interesul cetățenilor. De menționat este faptul că, înainte de a se ajunge la această ruptură, Vlad Oprea ar fi fost atenționat de nenumărate ori, pe aceste motive, însă, nu le-a luat în considerare și nu a dat nici un semn că ar remedia în vreun fel lucrurile.
,,Motivul pentru care s-a ajuns la această situație este lipsa de implicare. Domnul Vlad Oprea este tânăr și trebuie să muncească, trebuie să aprecieze cetățeanul, nu propria imagine. Tot ce se făcea la Titu se făcea de dragul apariției în presă. Faptul că pui doi-trei copii să sape o groapă și tu ții de un pom în atenția aparatelor de fotografiat, nu este obiectivul muncii sale.”, a declarat Traian Niculae, în exclusivitate, pentru Vocea Dâmboviței.
La rândul său, Vlad Oprea consideră că acestă hotărâre este nejustificată, iar motivele invocate nu îi sunt foarte clare. ,,Trebuia să fiu mai puțin vizibil, să mă implic mai puțin. Nu știu exact în ce constă reproșul acesta. Nu eu mi-am dorit să fiu înlocuit din funcție. S-a ajuns la concluzia că nu se mai poate lucra cu mine după trei ani de colaborare.”, a precizat Vlad Oprea pentru publicația noastră.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,