Breaking News

Breaking News

4 IULIE– ZIUA CRUCII ROȘII ROMÂNE! Află aici cum se serbează în Târgoviște!

Iul 02, 2015
În 2015, în data de 4 iulie, de Ziua Crucii Roşii Române, se vor sărbători 139 de ani de acţiuni umanitare neîntrerupte.Principiile ce stau la baza acestor acţiuni depăşesc graniţele de orice natură, fiecare dintre noi putând fi un posibil beneficiar al Crucii Roşii. Umanitatea, Imparţialitatea, Neutralitatea, Independenţa, Voluntariatul, Unitatea şi Universalitatea sunt principiile fundamentale pe care Crucea Roşie Română se bazează în acţiunile sale.
În ciuda consecințelor din ce în ce mai însemnate ale inundațiilor, alunecărilor de teren, furtunilor și altor dezastre naturale, Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa a rămas întotdeauna fermă pe poziții și la datorie. Aceasta a înfruntat provocarile vremurilor, pentru a ajuta cele mai vulnerabile persoane. Rolul ei este de a deservi umanitatea, prin ajutorul oferit comunităților în situații dificile, dar și prin educarea și informarea populației, pentru a preveni aceste situații.
Sâmbată, 4 iulie 2015, începând cu ora 9:00, până la ora 14:00, se va instala un cort de Cruce Roşie pe Platoul Prefecturii, unde voluntarii Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa vor distribui materiale informative cu privire la activitatea Crucii Roşii Române, se vor realiza demonstraţii de prim ajutor şi se vor efectua în mod gratuit, măsurări ale tensiunii arteriale şi glicemiei, pentru cetăţenii din Municipiul Târgovişte.
Flash, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , , , , , ,