Noapte
Zi
23 July 2015
1 min read

A ÎNCEPUT FESTIVALUL PADINA FEST! Din 23 și până pe 26 iulie, vă așteaptă concerte, activități sportive și ateliere de aventură!

Azi, 23 iulie a.c., a început cea de-a șasea ediție a Festivalului Padina Fest 2015. Timp de patru zile, vor avea loc concerte, activităţi sportive montane, dar și lecții de educație montană și ecologică, pentru conservarea patrimoniului natural.
Activităţile recreaţionale sunt diverse, vă vor ține în suspans și vor duce adrenalina la cote maxime: concurs de alegare ,,Maratonul Bucegilor”, căţărări pe stâncă, rapel sau tiroliene, ateliere de aventură. Dacă scopul tău nu este aventura, ci doar relaxarea, află că poți găsi aici terase Zen cu hamace, saci de iută și umbră, care te deconectează definitiv de zgomotul și agitația orașului, se arată pe site-ul festivalului.
Serile sunt dedicate concertelor. În prima zi a festivalului vor concerta The Purple Dandies, Gray Matters și Poșta Mare. În noaptea de vineri, 24 iulie, vor susţine concerte Alternosfera, Luna Amară, Robin and the Backstabbers, Firma, Nişte Băieţi. Sâmbătă seară, va concerta Suie Paparude, iar cei de la Firkin (HU) vor susţine un concert incendiar pe ritmuri irlandeze.    Filarmonica Muntenia va pregăti un program cu totul special pentru dimineţile de sâmbătă şi duminică. Organizatorii se așteaptă la peste 10 000 de participanți.
Un moment important va fi sâmbătă dimineața, când Consiliul Județean Dâmbovița va inaugura Peştera Ialomiţei, reabiliată și modernizată la nivel înalt. În ultimul an, obiectivul a fost închis pentru reamenajări, dar de duminică, acesta poate fi vizitat din nou de turiști. La evenimentul festiv, sunt aşteptaţi mai mulţi miniştri, preşedinţii de Consilii Judeţene din regiune, dar şi din ţară, primarii judeţului, şefii de instituţii, liderii politici locali, parlamentarii. Invitatul de onoare este premierul Victor Ponta, însă domnia sa nu și-a confirmat încă prezenţa. Inaugurarea Peşterii Ialomița va avea loc la ora 11.55. Va fi o slujbă, urmată de o prezentare a proiectului şi a altor  proiecte din zona Padina-Peştera, alocuţiuni, vizită  în peşteră şi  un concet al  Filarmonicii Târgovişte.
Padină Fest este organizat de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură, Primăria Moroeni, Asociaţia Salvatorilor Montani din România şi sponsori. Pentru mai multe detalii accesați site-ul www.padinafest.ro. (Nicoleta Sima)

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Adrian Păunescu și Alin Marina se războiesc pentru șefia TSD Târgoviște! Andrei Albu nu candidează! VEZI AICI DECLARAȚIILE!

Articolul Urmator

A început asfaltarea pe DC 99 A, Comuna Cândești

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Un dâmbovițean a spart geamurile unei mașini, iar din alte autoturisme a furat portofele și cărți de identitate

În după-amiaza zilei de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul

EDUCAȚIE DE CALITATE PENTRU TINERII DIN TITU! Educația este cea mai valoroasă investiție

”Educația este vitală în dezvoltarea unei comunități solide, educația este