Breaking News

APEL CĂTRE TOȚI TÂRGOVIȘTENII POSESORI DE CÂINI! Sterilizarea gratuită, încă valabilă!

Iul 17, 2015
Primarul Cristian Stan îi îndeamnă pe toți târgovişteni posesori de câini de rasă comună sau metiș, să profite de sterilizarea gratuită a patrupedelor. Edilul ar vrea ca mai mulţi târgovişteni  să fie interesaţi de acestă campanile, venită în beneficiul tuturor. Primarul a făcut un apel, în acest sens.
Începând cu data de 10 iunie 2015, Primaria Municipiului Târgovişte a demarat acţiunea de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân din rasa comună sau metiş, în limita bugetului aprobat de 100.000 lei, conform HCL nr. 58/31.03.2015.
,, Fac un apel către târgoviştenii care deţin câini de rasă comună sau metiş, să meargă să beneficieze de sterilizarea gratuită. Până în momentul de faţă, sunt doar câteva zeci de solicitări. În acest sens, noi avem un miliard alocați pentru această activitate. Acestă chestiune cu câinii fără stăpân este o acţiune foarte delicată, dar atât noi, autorităţile, cât şi cetăţenii, trebuie să ne responsabilizăm şi să luăm măsurile cele mai eficiente. Din păcate, văd că pentru sterilizarea gratuită nu există un interes din partea târgoviştenilor, dar sper că până la final vom avea rezultate”, a declarat Cristian Stan.
Toţi deţinătorii de câini din Municipiul Târgovişte pot merge la sediul Direcţiei de Salubritate, din cadrul Primăriei Municipiului Târgovişte, din strada Radu de la Afumați, nr. 7 (lângă Cimitirul Simuleasa), telefon 0245/216995, între orele 9.00 – 14.00. (Nicoleta Sima)
Administrație, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , , ,