Breaking News

INDIGNARE! Deși bolnavii stau și câte doi în pat, numărul de paturi a fost redus la Spitalul Județean de consilierii noștri!

Iul 17, 2015
Şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Dâmboviţa de ieri, 17 iulie a.c., a generat tensiuni la primul punct, care prevedea aprobarea organigramei, a statului de funcții și a Regulamentului de organizare și funcționare ale Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Noua organigramă prevede, printre altele, o scădere a numărului de paturi cu 171. Teza managerului spitalului, Radu Petrescu nu a fost suficient de convingătoare pentru ca și tabăra liberală să voteze proiectul de hotărâre. Liberalii s-au abținut de la acest proiect aflat pe ordinea de zi. Consilierul județean Jean Popescu (PNL) și medic chirurg la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște a luat cuvântul în numele colegilor consilieri și a specificat că, deși unele dintre modificările propuse sunt necesare, nu este de acord  cu desfiinţarea paturilor, atâta timp cât bolnavii stau și câte doi în pat. ,, Mai bine să aibă un pat în plus în salon și să stea fiecare în câte un pat, decât să ne înjure, în primul rând pe noi, medicii, pentru că pe dumneavoastră, care luați hotărârea aici, o să uite până la urmă”, a spus Jean Popescu.
Se pare că, de data aceasta, doar liberalii au văzut realitatea din unitățile spitalicești și doar ei cunosc soarta bolnavilor. E rușinos cum consilierii noștri merg paralel cu ceea ceea ce se întâmplă în județ și cu nevoile dâmbovițenilor și aprobă proiecte în necunoștință de cauză sau în glumă.  Toate se răsfrâng însă asupra noastră, a celor mulți.
Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 18 voturi ,,pentru” şi 13 abţineri. (Nicoleta Sima)
Administrație, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , , , ,