Breaking News

Președintele CJD: Padina –Peștera trebuie să devină o stațiune de interes național

Iul 27, 2015
,,Padina –Peștera trebuie să devină o stațiune de interes național”, a militat președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Adrian Țuțuianu, la inaugurarea Peșterii Ialomița. Declarațiile au fost făcute la redeschiderea Peșterii, după ce un an întreg a fost închisă și s-a lucrat la reabilitarea acesteia. Momentul inaugurării a coincis și cu Festivalul Padina Fest, care s-a bucurat de o prezență record de turiști.
,,Stațiunea Padina-Peștera trebuie să devină o stațiune de interes național! Avem cele mai bune argumente, avem determinarea de a recupera anumite întârzieri obiective și mai avem ceva: o dorință mare de a transforma în realitate o idee despre care prea mult s-a vorbit și în slujba căreia prea puțin s-a făcut. Suntem binecuvântați să ne bucurăm aici, în județul Dâmbovița, de bogății naturale unice și cred că am săvârși un păcat irecuperabil dacă nu ne-am pune tot sufletul pentru potențarea lor”, a declarat președintele CJD, Adrian Țuțuianu.
Acesta a adus mulțumiri tuturor celor care au contribuit la realizarea proiectului Peștera Ialomiței, reper la eficientizarea potențialului turistic din județul Dâmbovița
,,Primul căruia trebuie să-i mulțumesc este Primul Ministru al României, dl Victor Ponta! Sprijinul său constant și deschiderea totală față de județul Dâmbovița și față de investițiile județului Dâmbovița au însemnat un ajutor imens pentru dezvoltarea de proiecte în ultimii 3 ani și jumătate.
Îi mulțumesc apoi lui Liviu Dragnea, fost viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale, precum și doamnei SevilShhaideh, actualul ministru al Dezvoltării, care ne-au susținut, la rândul lor, cu toată forța și fără nicio ezitare. Îi mulțumesc domnului Eugen Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene, actual ministru al Finanțelor Publice pentru deschidere și suport.
Le mulțumesc celor din conducerea Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia, începând cu directorul Liviu Mușat. Implementarea acestui proiect, ca și a altora, se datorează și modului impecabil în care am colaborat cu ADR.
Îi mulțumesc și Înaltpreasfinției Sale, Arhiepiscopului și Mitropolitului Nifon, pentru binecuvântarea acestui spațiu și pentru colaborarea pe care am dezvoltat-o între Consiliul Județean și Arhiepiscopie, inclusiv în cadrul acestui proiect”, a ținut să precizeze Adrian Țuțuianu, în cadrul festivității. ( Nicoleta Sima)
Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , , , , , ,