Breaking News

Breaking News

Andrei Păunescu este noul președinte al TSD Târgoviște

Aug 29, 2015

Ieri, 28 august a.c., a avut loc, la Clubul Studenților din Municipiu, conferința de alegeri a Tineretului Social Democrat (TSD) Târgoviște.
Până în prezent funcționa, după demisia din aprilie a președintelui de organizație, Andrei Albu, o conducere interimară.
Deși pe facebook s-au războit mai mulți tineri social-democrați pentru această funcție, și, deși președintele TSD Dâmbovița, Liviu Vasilescu, anunțase că sunt mulți aspiranți, totuși, unicul candidat, Andrei Păunescu, consilier municipal în cadrul CLM Târgoviște, a câștigat alegerile la șefia TSD Târgoviște. Și nu oricum, ci o majoritate covârșitoare de voturi: 218 ,, pentru” din 220 exprimate.
Cu alte cuvinte, cine se bucură de o tutelă politică mai bună, acela și candidează. Unde e concurența de care se vorbea la conferințele de presă ale PSD? Unde e democrația? Participă la sigur cine știe că o să câștige alegerile. Jocurile sunt deja făcute.
Pe 9 septembrie, vor fi alegerile pentru desemnarea noii echipe de conducere a TSD Dâmbovița. Cum Liviu Vasilescu, actualul președinte, și-a anunțat deja intenția de a candida pentru un nou mandat și cum alți aspiranți nu au ieșit pe linia de front, ghici ghicitoarea mea cine va câștiga alegerile? (Nicoleta Sima)

Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , ,