Breaking News

Consiliul Județean Dâmbovița aruncă cu banii în stânga și în dreapta! Nu are moralitate și discernământ!

Aug 28, 2015

Vineri, 28 august 2015, a avut loc sedința extraordinară la Consiliul Județean Dâmbovița (CJD), unde aleșii noștri au votat, parcă orbiți și hipnotizați, ba chiar în unanimitate, proiecte prin care consiliul alocă sume consistente pentru acțiuni de tineret și sport, festivaluri și unități de cult. Mai exact, CJD a alocat 90 000 de lei pentru acțiuni de tineret și sport, 50 000 de lei pentru Festivalul de Folclor ,, Ion Dolănescu” de la Târgoviște, alți 15 000 pentru Festivalul Internațional de Nai ,, Gheorghe Zamfir” de la Găești și nici mai mult, nici mai puțin de 130 000 de lei pentru unitățile de cult, altele decât cultul ortodox, pentru probleme administrative.
Dacă stăm să apreciem lucrurile la rece, ar trebui să se aloce bani pentru infrastructura rutieră, care e la pământ în Dâmbovița, pentru reabilitare spitale, de care depindem cu toții, pentru servicii sociale, de care mulți au nevoie, pentru lucrurile esențiale unui trai optim. Chelului tichie de mărgăritar îi trebuie! A devenit o obișnuință pentru consilierii județeni să voteze ca la teatru niște proiecte de hotărâre care se răsfrâng direct sau indirect asupra tuturor cetățenilor contribuabili.
Ceea ce se finanțează de la CJD, se face din bani publici, dar automat, fără moralitate și fără discernământ. Nu este vorba de sume derizorii la mijloc, ci se alocă, cu nonșalanță și după interese, bani frumoși, buni de strecurat printre degete și făcuți nevăzuți. Au grijă alții de acest aspect. Nu e bai, are CJD bani de dat!
CJD-ul cu majoritate social-democrată se pare că nu prea mai are opoziție, pentru că din ce în ce mai multe voci liberale sunt reduse la tăcere. Să fie munca tratată în sictir, politica prea chioară sau interesele prea mari, la mijloc? (Nicoleta Sima)

Administrație, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , , ,