Breaking News

DEZVĂLUIRI! Bogdan Manole: Trebuie să sancționăm public ,,îngroparea” Clubului Sportiv!

Aug 12, 2015

Despre atitudinea superioară și sfidătoare a actualului director al Clubului Sportiv Târgoviște, Ciprian Prisăcaru, care încă se crede și se mai visează pe scaunul de la primărie, s-a tot dus zvonul. Se vorbește că toți cei de la club și antrenorii îl regretă pe fostul director, Bogdan Manole, și nici chiar Ministerul Tineretului și Sportului nu îl agrează la conducerea Clubului Sportiv. Nu iese fum fără foc. E un dram de adevăr la mijloc.
Și aici nu e vorba aici doar de mândrie, ci de o totală nepăsare a lui față de munca oamenilor și față de performanțele naționale ale sportivilor. Ce Manole a clădit, Prisăcaru a ruinat.
Se vorbește, în acest sens, că, după plecarea lui Manole, nu s-au mai plătit primele sportivilor, nu au mai existat bani pentru medicamente și deplasări la competiții sportive naționale sau internaționale, de la care sportivii clubului aveau reale șanse de a se întoarce cu medalii, antrenorii au ajuns la capătul puterilor, ba chiar unii dintre aceștia vor să renunțe, din cauza lipsei de implicare a directorului.
Bogdan Manole a luat atitudine, pentru că a văzut traiectoria descendentă pe care o ia clubul și aici, nu numai sportivii au de pătimit, ci întreg sportul dâmbovițean, căruia i s-a dus faima peste hotare. Acesta a făcut apel către autoritatea publica locală, cât și cea națională, să sancționeze comportamentul indolent al lui Prisăcaru, pentru că periclitează întreaga activitate a clubului. Clubul trebuie stimulat și promovat, nu ignorat și tras în jos. Managementul directorului( dacă există!) lasă de dorit. Toți cei implicați sunt nemulțumiți și au de suferit.
,,În ultima perioadă, asist cu durere la masacrarea sportului târgoviștean, dâmbovițean, ba chiar a performanțelor naționale, de către oameni care nu pot trece peste anumite frustrări ce fac rău sportului românesc, dâmbovițean, cu care ne-am mândrit de atâtea ori.
Munca oamenilor de la Clubul Sportiv este îngropată de nepăsarea, aroganța și batjocura domnului director Ciprian Prisăcaru. Munca mea asiduă, de mai bine de doi ani, pentru prosperitatea clubului sportiv (o prosperitate atât financiară, cât și una de palmares) a fost călcată în picioare, în acest moment, clubul sportiv stând pe un butoi cu pulbere, care din moment în moment, stă să explodeze.
Consider că este de datoria noastră, a dâmbovițenilor și a târgoviștenilor, în special, să luăm atitudine și să sancționăm public și, nu numai, “îngroparea” Clubului Sportiv și a performanțelor și palmaresului sportivilor din județ.

Aș vrea ca autoritatea publica locală, cât și cea națională, să ia atitudine și să sancționeze asemenea comportament indolent al domnului Prisăcaru.
Țin să reamintesc tuturor sportivilor din Club că au sprijinul meu în totalitate și că mă voi implica în problemele lor, așa cum o făceam și în perioada interimatului meu”, a declarat Bogdan Manole, fostul director al CST, pe o rețea de socializare. (Nicoleta Sima)

Dezvăluiri, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , ,