Breaking News

Adrian Rădulescu, fostul președinte interimar al PMP Dâmbovița, cercetat penal pentru înșelăciune

Sep 10, 2015
Fostul consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu și fost președinte interimar al PMP Dâmbovița, Adrian Rădulescu, este cercetat penal într-un dosar de înşelăciune. Împreună cu alte două persoane, Mihai Lungu şi Nicolaie Teodoru, acesta este acuzat că l-a păcălit pe medicul veterinar Nicolaus Dogariu, stabilit în Germania, să investească 40.000 de euro într-o fermă de scroafe pentru reproducție, banii fiind dirijaţi de Adrian Rădulescu şi asociaţii săi către o altă societate. Afacerea a fost pusă la cale în urmă cu nouă ani.
Alături de medicul veterinar, care a dat 40.000 de euro, au fost atraşi şi alţi investitori. În noua societate au intrat 300.000 de euro, însă medicului veterinar i s-a spus apoi că nu au putut fi atrase fonduri europene.
În 2011, la o adunare generală a acţionarilor, Mihai Lungu a recunoscut că peste 200.000 de euro au fost dirijaţi către o altă societate, unde el şi Adrian Rădulescu erau acţionari. Noua societate către care au fost dirijaţi banii a intrat în insolvenţă. Medicul veterinar a făcut plângere penală, dar procurorii au dispus NUP (neînceperea urmăririi penale).
Abia în luna august, Judecătoria sector 2 Bucureşti a desfiinţat două ordonanţe ale procurorilor şi a dispus începerea urmăririi penale pentru înşelăciune faţă de Mihai Lungu şi Rădulescu Adrian şi faţă de Nicolae Teodoru – pentru complicitate la înşelăciune.
Dezvăluiri, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , ,