Breaking News

Condiții optime în unitățile școlare, o prioritate pentru Primăria Târgoviște

Sep 04, 2015
A început numărătoarea inversă pentru deschiderea noului an școlar, iar pregătirile sunt în plin proces de desfășurare, în unitățile de învățământ. Primăria Târgoviște supervizează lucrările de pe raza municipiului și lucrează serios la îmbunătățirea condițiilor din unităților școlare. Toate, în folosul copiilor noștri, principalii beneficiari ai sistemului. Acum, pe listă, se află Colegiul Național “Ienăchiţă Văcărescu”, care va îmbrăca haină nouă în acest an școlar.
,, Am făcut o vizita de lucru la Colegiul Național “Ienăchiţă Văcărescu”. În afara proiectului european, care va fi finalizat până la începutul anului școlar, am decis că este momentul ca această unitate de învățământ de elită să beneficieze, după foarte mult timp, de lucrări ample de reabilitare și la exterior.
Astfel, a fost deja asfaltată curtea, la terenul de sport s-a asfaltat, s-a refăcut împrejmuirea și s-a trasat, iar la aceasta oră sunt în desfășurare lucrări de amenajare pentru aleile de acces, se reface spațiul verde, se fac lucrări de captare și dirijare a apelor de suprafață și de prevenire a infiltrațiilor, se revopsește gardul exterior, se reabilitează mobilierul din curte, etc.
Am convingerea că începutul anului școlar va găsi Colegiul Național “Ienăchiţă Văcărescu” în haină nouă și în situația de a oferi elevilor și profesorilor condiții foarte bune pentru desfășurarea activității”, a declarat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște. (Nicoleta Sima)

Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , ,