Breaking News

Școala ,,Smaranda Gheorghiu”din Târgoviște, reabilitată și modernizată, printr-un proiect european

Sep 09, 2015

Miercuri, 9 septembrie a.c., a avut loc, la Școala ,,Smaranda Gheorghiu”din Târgoviște, conferința prilejuită de finalizarea proiectului european de reabilitare, dezvoltare și echipare a infrastructurii educaționale a instituției. Au participat, printre alții, administratorul public al municpiului, Liviu Stoica, managerul de proiect, Cătălin Gheboianu, și Georgeta Roșca, directorul școlii.
Proiectul a fost finanţat prin Programul Opreraţional Regional, are o valoare de 6.065.942,38 lei, dintre care 4.506.188,24 lei, cu finanțare nerambursabilă. Proiectul de reabilitare a constat în extinderea spaţiului existent cu o sală de sport şi o sală de cursuri, reabilitarea și modernizarea corpului de clădire existent, reabilitarea terenului de sport și a pistei de atletism, iar întreaga şcoală a fost dotată cu echipamente didactice, mobilier şi calculatoare.
De toate aceste utilități și îmbunătățiri vor beneficia cei 250 de elevi, care învaţă la această şcoală, şi cadrele didactice. (Nicoleta Sima)

Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , ,